OM OSS

Köpinformation:

Jag säljer inte någon kattunge utan att jag träffat dig, men en första kontakt kan gärna ske via e-post eller telefon. Sedan vill jag att du kommer och hälsar på mig och kattungarna. Det är viktigt för mig att kattungen kommer till ett bra och kärleksfullt hem och det är viktigt för dig att du är helt nöjd med ditt val av katt och uppfödare. Jag tar emot besök från det att kattungarna är minst fem veckor gamla. En kattunge från oss kostar 8000 kr inom Sverige. När du besökt oss kan du boka en kattunge för 2000 kr. Dessa pengar får du inte tillbaka om du ångrar dig, med undantag om veterinärbesiktningen skulle visa att det är något fel på kattungen. När du hämtar kattungen betalar du resterande del av köpesumman.

Kattungarna lämnar oss när de är minst 12 veckor gamla. De är då avmaskade, vaccinerade mot kattpest och kattsnuva och de har ett friskhetsintyg från veterinär. Kattungen är ID-märkt och har en försäkring i agria som kan överföras till dig om så önskas. Kattungen har också en stamtavla registrerad i SVERAK (Sveriges kattklubbars riksförbund).

Lisa Andreasson

En go och glad tjej på 25 år och som älskar djur i allmänhet. Skaffade min första norska skogkatt år 2013. Har alltid tyckt om den norska skogkatten för deras otroligt sociala temperament. 

I början av 2016 köpte jag min första hona och det var det som fick mig in på tankar om att starta en liten uppfödning.